• 28 minuten p/sessie
  • VacuStep
  • TFM Sportcabine
  • Revive by Restart Detox
  • Pro10 dieet

VytalVYTAL is een handige app waarmee je binnen enkele minuten automatisch je eigen persoonlijke voedingsschema kunt opstellen, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren.

 

De app houdt rekening met verschillende voedingsvoorkeuren, allergieën, eten met het hele gezin en maximale bereidingstijd.

De app zet automatisch je voedingsschema voor 14 dagen klaar en vult elke dag die voorbij gaat, weer een nieuwe dag aan. Zo kun jij eenvoudig plannen, ook als je een drukke baan of gezinsleven hebt. Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst en bereidingswijze. Koken was nog nooit zo makkelijk en calorieën tellen is niet meer nodig!

 

Zin in iets anders? Met een druk op de knop staat er een alternatief voor je klaar, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt! Er zijn 1500+ recepten beschikbaar, genoeg keuze dus! Ook kun je eigen favoriete maaltijden samenstellen.

 

Bovendien zet je in een handomdraai je boodschappenlijstje klaar of kun je je boodschappen direct laten thuisbezorgen!

Probeer het nu 2 weken GRATIS


Na de GRATIS periode kun je bij ons verder met Vytal starten.

 

BASIS =  10,00 / maand

 

  1. Download het formulier.
  2. Vul deze in.
  3. Sla het formulier op.
  4. En stuur dit formulier naar info@vacustepstudio.nl
  5. We nemen dan contact met je op!
Persoonlijk Voedingsformulier 1

Basis = zonder begeleiding. Wil je graag inclusief begeleiding, mogelijkheden tot stellen van vragen en het bijhouden van je voortgang? Stuur ons dan een bercihtje voor meer informatie en de kosten hiervan. let op: Je neemt het voor 2 maanden af, daarna per maand opzegbaar. Betaling is via automatische incasso.