• 28 minuten p/sessie
  • VacuStep
  • TFM Sportcabine
  • Revive by Restart Detox
  • Pro10 dieet

Orangefit


Orangefit Diet  (850g)


Werk aan je gewicht zonder dat je het doorhebt met onze Orangefit Diet. Een plantaardige maaltijdshake met alle vitamines en mineralen die je nodig hebt. Met opwekkende groene thee en premium erwteneiwit. Perfect als vervanger van je dagelijkse ontbijt, lunch of avondeten, en net zo lekker.

 

Smaken: Vanille, Blueberry, Choco

Orangefit Protein (450g)


Proteïnen behoren tot de belangrijkste bouwstenen in ons lijf. Onze organen, spieren, huid en haar zijn ervan gemaakt. Of je nou een atleet of artiest bent; je hebt je dagelijkse dosis eiwitten nodig. Voor de aanmaak van spieren, energie, maar ook voor spierherstel en andere belangrijke dagelijkse taken. Met onze Orangefit Protein weet je zeker dat je elke dag genoeg binnenkrijgt.

 

Smaken: Vanille, Choco, Banaan, Aardbei , Mango/Perzik


Collageen Booster (300g)


Wist je dat je lichaam is ontworpen om zelf collageen aan te maken? Echter neemt de collageen aanmaak na je 25ste af. Orangefit Collageen Booster bevat vitamine C wat goed is voor de aanmaak van collageen. Daarnaast bevat de Collageen Booster biotine (vitamine B8) wat goed is voor je huid en haar. Ook hebben we er zink in gedaan, goed voor je nagels :) En dat allemaal vegan-friendly.

 

Voeg een schepje toe aan je thee, shake, smoothie, yoghurt of fruitsapje.

Active Water (300g)


Active Water helpt je niet alleen te hydrateren; het zorgt er ook voor dat de natuurlijke energie van je lichaam geactiveerd wordt en helpt tegen vermoeidheid dankzij de magnesium en calcium die we hebben toegevoegd. Ready, set, go!


Te koop en af te halen in de Studio! Bij interesse neem dan contact met ons op via whatsapp of email.