• half uur VacuStep = 2 uur sporten
  • VacuStep
  • Crosstrainer | Bike | Loopband | Ligfiets
  • Op Afspraak + Onbemand

Reviews


Rating: 5 sterren
1 stem

♡ Kim - Ik kan mezelf wel inschalen in de categorie koffie verslaafden dus waar ik tegenop zag was 10 dagen geen koffie.

Dit bleek de eerste 3 dagen gegrond, omdat ik werkelijk nog nooit zo’n vervelende hoofdpijn heb ervaren als toen. Dag 3 wilde ik de handdoek in de ring gooien maar gelukkig waren er een aantal dames, waaronder mijn coach Lisa, die me er doorheen sleepte! En wat ben ik blij! Ik voel me goed, slaap een stuk beter en heb ook geen last meer van hartkloppingen die ik voorheen met regelmaat had, vooral als ik rustig in m’n bed lag. De recepten zijn goed te volgen, ik heb lekker gegeten en het belangrijkste, je hebt geen honger!

Een aanrader voor iedereen die een keer een nieuwe start wil maken! (december 2021)

♡ Monique -  Afgelopen herfstvakantie heb ik de Revive detoxkuur van Restart gedaan. De eerste dagen waren best pittig,vanwege de hoofdpijn. Dit hoort er natuurlijk bij als je gaat ontgiften en gelukkig was dit ook van korte duur. Zodra de hoofdpijn weggetrokken was,voelde ik me elke dag energieker worden. Ik dacht bij de start dat het onmogelijk voor mij was om 10 dagen zonder mijn koffie te kunnen,maar in de praktijk bleek dat reuze mee te vallen! Het fijne vond ik dat ik totaal geen honger en geen behoefte aan suiker had. Ik werd steeds uitgeruster wakker en voelde me overdag energieker. Kortom het is mij erg goed bevallen en ik ga het zeker vaker doen! Daarnaast waren mijn darmen ook helemaal tot rust gekomen en voelde mijn buik een stuk fijner en platter aan. Mooie bijkomstigheid was dat ik maar liefst 4 kg ben afgevallen! (Oktober 2021)

♡ Meggie - Voordat ik startte had ik regelmatig een opgeblazen buik en werd ik vaak s’nachts wakker. Eenmaal begonnen met Revive by Restart verdwenen deze klachten al na 3 dagen! De eerste twee dagen waren best pittig en merk je dat er wat in je lichaam gebeurd. Maar door het boekje goed te volgen (en vooral juist door een goede planning te maken) zat ik er snel in. Doordat je gewoon drie keer per dag mag eten (heerlijke recepten in het boekje) voelt het niet alsof je alles omgooit, maar geeft het juiste een schone lei om opnieuw te beginnen met gezonde voeding. Ook maakt het hierdoor makkelijker om het op te blijven pakken nadat je klaar bent met de detox. Ik raad het andere zeker aan om dit te gaan doen, want je voelt je echt veel beter!! (september 2021)

♡ Isabel - Ondertussen ben ik al 6x bij vacustep geweest. Ik mertke in het begin dat ik flink aan het zweette was tijdens de training. Naarmate ik het vaker deed hoe minder ik begon te zweette en hoe beter ik het volhield. Ik zie aan mijn lichaam dat het al lichtjes begint te veranderen en dat de cellulitis al minder aan het worden zijn. Dat zie ik vooral heel goed bij mijn billen. Mijn huid wordt steeds strakker. Daarnaast heb ik meer energie en zin om te gaan trainen. Naast vacustep sport ik ook nog in de sportschool en let ik op mijn voeding. In het weekend let ik minder op mijn voeding en pak ik ook wel is een lekker drankje. Al met al zie ik al wel verandering en ga ik zeker nog door!

♡ Linda - Ik ben in mei 2021 begonnen met training in de VacuStep, dit doe ik gemiddeld 3 x per week. Dat duurt maar 30 minuten per keer en is goed vol te houden ook al heb je geen conditie! Ik merkte al gauw dat mijn conditie snel verbeterde. De laatste 2 maanden ben ik de powerfit TFM cabine training gaan doen, om de spieren te trainen. Ook hierbij merk ik dat mijn lichaam soepeler word en mijn spieren meer kracht krijgen. Het gaat heel geleidelijk en dat is juist goed. Ik ben vanaf mei nu 20 centimeter minder. Ik merkte dat voor mij de Vacustep en powerfit TFM cabine een goede combinatie is. Daarbij volg ik ook het advies de recepten en het voedingsschema van de VYTALL app. De begeleiding die je krijgt van Lisa en Monique zijn super. Ik ben heel blij dat ik dit heb gevonden voor mij de perfect combinatie.

♡ Lieke - Vol goede moed op de vacubike begonnen en na een aantal keer gestart met de combinatie bike en TFM cabine. Het is goed vol te houden, ook met een matige conditie. De combinatie is top en het is echt een complete workout. Ik voel mijn spieren sterker worden en mijn conditie verbeteren. Ik ben inmiddels bijna 2 kilo kwijt en 21 centimeter verloren! Dat is boven verwachting! Een goed resultaat en een super motivering om door te pakken! De gemoedelijke, gezellige sfeer in de studio en de persoonlijke benadering van Lisa en Monique maakt het compleet. Ik ga door!

♡ Maud - Ik ben ben begonnen met alleen de Vacustep en dat beviel me erg goed. Gemiddeld zo’n 3x in de week en dat is goed vol te houden. Vervolgens ben ik over gegaan op de combinatie Vacustep met TFM cabine en dat was ook super om te combineren. Het zijn makkelijke oefeningen die je blijft opbouwen en daardoor goed vol te houden zijn. Ik vind het zeker een aanrader en ben ook erg blij met het resultaat.

♡ Nienke - Zeer fijne studio met goede begeleiding. En natuurlijk hele mooie resultaten.

♡ ChantalIk ben nu net over de helft van de 1e kuur en heb 11 keer in de vacustep mogen staan. Zo fijn! Lekker bewegen, ongedwongen relaxte sfeer, de warmte van de infrarood en na een half uur het gevoel alsof je lekker gesport hebt maar niet bekaf bent...Maar dan die resultaten....na 10x ben ik al 15 cm kwijt...op naar de volgende 10x en dan kom maar op met die meting weer....

♡ Kim - gezellig sporten met resultaat en maar 28 minuten per keer dus makkelijk in te plannen!

♡ Ilse - Wat een geluk! Ik was de gelukkige winnares van de openings winactie. De kuur heb ik als zeer fijn ervaren en het leverde een super resultaat op. Ik ben gestart met 3 tot 4 keer in de week en de laatste weken 2 keer. Ik voelde me er fitter door en het was natuurlijk erg leuk om zo'n goed resultaat te halen. Mijn voeding heb ik door de weeks in de gaten gehouden en in het weekend heb ik gewoon een wijntje gedronken en af en toe lekker uit eten. Dus het was zeker niet afzien! Ik raad het iedereen aan, zodat je het zelf kan ervaren. De begeleiding is ook top, je kan alles vragen en er wordt goed meegedacht! Kortom: ga ervoor !!

♡ Chantal - Zeer tevreden over Vacustep! Het is fijn dat het op afspraak is want dan weet ik zeker dat ik ook gewoon ga. Je bent zo klaar dus tijd genoeg voor andere dingen. Er hangt een gezellige sfeer en ik zie nu (na 11 behandelingen) dat mijn poffertjespan eindelijk aan het verdwijnen is Ik kan het iedereen aanraden om te beginnen bij Vacustep!!

♡ Anne-Marie - Ik beveel Vacustep studio Geldrop zeker aan! Ik wil na m'n zwangerschap snel 'back in shape' komen. Je bent niet vele avonden/ochtenden uren kwijt in de sportschool, want binnen een halfuur ben je klaar. Ik kan mn zoontje meenemen dus ik hoef geen oppas te regelen. Ik voel me energieker en merk al echt verschil! (ben benieuwd naar mn eerste meting!!) het van tevoren inplannen van afspraken geeft een stok achter de deur om te gaan en ik kom niet uit Geldrop dus dan is de drempel voor mij nog iets hoger. Het is gezellig, leuke muziek, relaxte sfeer en goede begeleiding. 28 min sporten en voor je het weet ben al weer klaar! Ik zeg zeker een aanrader!!!

♡ Monique - Ik ben inmiddels al aan mijn tweede kuur bezig en het bevalt echt uitstekend!Goede begeleiding en er hangt echt een hele relaxte,gezellige sfeer.Al na enkele sessies merk je duidelijk verschil,zowel lichamelijk als geestelijk.Je verliest centimeters en krijgt er energie voor terug,goede deal toch!? Een echte aanrader dus!

♡ Sabrina - Na een proefles was ik om, en ben ik aan de kuur begonnen. Je merkt resultaat en dat motiveert. Er is goede begeleiding in een huiselijke en professionele sfeer. Ik ben zeer tevreden!!

♡ Eline - Ik werd getipt om te gaan sporten bij Vacustep Studio Geldrop. Vanaf het begin werd ik warm ontvangen! Liza geeft duidelijke instructies en helpt waar nodig. De sfeer is goed met gezellige muziek op de achtergrond. Ik ben vandaag op de helft en erg benieuwd naar het eerste meetmoment!

♡ Nathalie - Het is fijn om te ervaren dat wanneer je 35kg gewichtstoename krijgt in 9 maanden wat er behoorlijk inhakt je ook mag ervaren deze sneller te verliezen met de VacuStep bij Studio Geldrop dan ook nog eens gelijk uren te moeten zwoegen op een sportschool terwijl je nog aan het ontzwangeren bent. Dankzij VacuStep Studio geldrop ben ik gemotiveerd en ook gemotiveerd gebleven. No nonsense but facts!!!

♡ Edith - Heel tevreden over Vacustep Studio Geldrop, goede begeleiding en service in een gemoedelijke omgeving. De service wordt alleen maar beter door online reserveren. Omdat het iedereen zo goed bevalt, komt er ook uitbreiding van de dagen. Dat zegt genoeg!

♡ Kelly - ben nu paar weken bezig met trainingen in de vacustep. vacustep kan iedereen doen en met 28 min ben je klaar! ben benieuwd naar mijn eerste meeting maar voor nu voelt het heel goed!! we gaan zeker nog even door