• VacuStep Studio: half uur VacuStep = 2 uur sporten
  • Minimale Inspanning, Maximaal Resultaat
  • Resulaat binnen 1 maand

Recepten

Havermoutpap met appel & banaan

  • Pel een banaan. Prak de helft van de banaan fijn in een kom. Doe dit samen met  50 gram havermout, 200ml ongezoete amandelmelk en een theelepel kaneel in een steelpan.
  • Breng het mengsel al roerend aan de kook en laat het 5 minuten op laag vuur doorkoken.

  • Snijd de rest van de banaan in plakjes. Was een appel (elstar) en snijd een halve appel in blokjes. Bewaar de andere helft voor bij een ander gerecht. 

  • Schenk de havermout in een kom en verdeel hier de banaan, appel en 10 gram kokosrasp overheen.

Kwark met Fruit

  • Laat 50 gram blauwe bessen en 50 gram frambozen ontdooien. 

  • Pel 1 kleine banaan en snijd in plakjes

  • Voeg deze samen met  250 gram magere kwark, 20 gram ongezouten amandeleen, 1 theelepel honing en de blauwe bessen en frambozen toe aan een schaaltje en eet smakelijk

 

Omelet met Zalm

    • Klop 3 eieren los in een kom.
    • Pel en snipper een halve ui.
    • Voeg de ui, 1 theelepel gedroogde peterselie en een snufje peper toe aan het eimengsel. Meng goed door.
    • Verwarm de koekenpan met de olie.
    • Giet het eimengsel in de koekenpan en bak hier een omelet van.
    • Verdeel 2 handjes rucola over een bord en leg hier de omelet op.
    • Besmeer de helft van de omelet met 2 eetlepels magere kwark. Leg hier 1á 2 plakjes gerookte zalm overheen en vouw dubbel

volkoren brood met gebakken ei en rauwe ham

    • Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan, breek 2 eieren erboven en bak ongeveer 5 minuten.
    • Breng op smaak met een snufje zout en peper. Strooi een klein beetje geraspte Parmezaanse kaas er overheen en laat dit smelten. 
    • Verdeel een 2 handjes rucola over 2 volkoren boterhammen en leg hier de gebakken eieren op.
    • Scheur 1 plak rauwe ham in stukken, verdeel deze over de eieren en bestrooi met een paar pijnboompitten. 
    • Lekker met wat verse basilicum

Zoete aardappeltoast met amandelpasta + banaan

Zoete aardappeltoast met amandelpasta en banaan

Bereidingstijd: 15 minuten: Aantal calorieën: 455

 

Ingrediënten:

• Zoete aardappel – 150 gram

• Banaan – 0.5 stuks middelgroot (65 gram)

• Amandelpasta – 30 gram

• Honing – 1 tl

• Pompoenpitten - 5 gram

• Sesamzaad – 1 tl

 

Bereidingswijze:

  • Boen de zoete aardappel goed schoon onder de koud stromend water. Snijd in de lengte, in plakken van ongeveer 0,5 tot 1 cm.
  • Doe de plakken in een broodrooster en rooster ongeveer 3 tot 5 minuten. Laat vervolgens iets afkoelen.
  • Pel de banaan en snijd in plakjes.
  • Besmeer de zoete aardappeltoast met de amandelpasta en verdeel hier de plakjes banaan overheen.
  • Bestrooi met pompoenpitten en sesamzaad en sprenkel er de honing overheen.

Volkoren brood met kipfilet,roomkaas , tomaat en rucola.

Yoghurt met kiwi en muesli

pompoen pannekoeken

quinoa perfait

Omelet met spinazie

Banaan pannekoeken

Gevulde omelet met gehakt

Havermoutwafel met appel en honing

Bloemkool Fritata

Frambozen chiapudding