• half uur VacuStep = 2 uur sporten
 • VacuStep
 • Crosstrainer | Bike | Loopband |
 • Op Afspraak + Onbemand

Revive by Restart (B2B)


Wat is Revive by Restart?


Meer en meer mensen beseffen dat het nodig is om je lichaam en geest goed te onderhouden. Revive is hier de ideale methode. Het is een 10-daagse kuur waarbij de nadruk ligt op het ontgiften/detoxen van het lichaam. Uiteraard op basis van natuurlijk voeding volgens een vooropgesteld plan. Gedurende deze dagen wordt de detox aangevuld met de welbekende Restart ampul die zorgt voor een extra diepe ontgifting, het emotioneel in balans brengen van je lichaam & geest en het vermindert je zin in zoet. 

Wat zijn de voordelen voor de klant:

 • Meer energie
 • Beter slapen
 • Minder huidproblemen
 • Mooiere en betere huid
 • Betere gemoedstoestand
 • Gewichtsverlies
 • Minder vocht vasthouden
 • Betere spijsvertering
 • Een sterker immuunsysteem
 • Concentratie verbetering
 • Anti–aging

Revive is geen detox kuur op basis van sapjes of shakes maar met volwaardige maaltijden.

Jouw klanten kunnen Revive toepassen indien ze zich futloos voelen, een aantal kilo's willen verliezen, willen zuiveren, ...en zoveel meer. Ideaal ook indien je lichaam tijdens het dieet gewenning heeft om die extra boost terug te geven.


Hoe werkt het?

Je start met een starterpakket die bestaat uit:

✓ Revive 5x of 10x

✓ Banner 

✓ 2 x poster 

✓ flyers 

✓ opleiding.tot coach

 

Verder zal je toegang krijgen tot onze opleidingsplatform. Deze zal steeds verder aangevuld worden met info.

Reviews vanuit onze eigen studio.

 

♡ Meggie - Voordat ik startte had ik regelmatig een opgeblazen buik en werd ik vaak s’nachts wakker. Eenmaal begonnen met Revive by Restart verdwenen deze klachten al na 3 dagen! De eerste twee dagen waren best pittig en merk je dat er wat in je lichaam gebeurd. Maar door het boekje goed te volgen (en vooral juist door een goede planning te maken) zat ik er snel in. Doordat je gewoon drie keer per dag mag eten (heerlijke recepten in het boekje) voelt het niet alsof je alles omgooit, maar geeft het juiste een schone lei om opnieuw te beginnen met gezonde voeding. Ook maakt het hierdoor makkelijker om het op te blijven pakken nadat je klaar bent met de detox. Ik raad het andere zeker aan om dit te gaan doen, want je voelt je echt veel beter!!

 

♡ Monique -  Afgelopen herfstvakantie heb ik de Revive detoxkuur van Restart gedaan. De eerste dagen waren best pittig,vanwege de hoofdpijn. Dit hoort er natuurlijk bij als je gaat ontgiften en gelukkig was dit ook van korte duur. Zodra de hoofdpijn weggetrokken was,voelde ik me elke dag energieker worden. Ik dacht bij de start dat het onmogelijk voor mij was om 10 dagen zonder mijn koffie te kunnen,maar in de praktijk bleek dat reuze mee te vallen! Het fijne vond ik dat ik totaal geen honger en geen behoefte aan suiker had. Ik werd steeds uitgeruster wakker en voelde me overdag energieker. Kortom het is mij erg goed bevallen en ik ga het zeker vaker doen! Daarnaast waren mijn darmen ook helemaal tot rust gekomen en voelde mijn buik een stuk fijner en platter aan. Mooie bijkomstigheid was dat ik maar liefst 4 kg ben afgevallen!


Reviews vanuit andere studio's die door ons gestart zijn met Revive voor hun klanten

 

♡ Diplan Studio - Vandaag de meting van mijn Revive detox programma. Ik (Bianca) heb hem gisteren afgerond. En wat ben ik blij met het resultaat!!! Wat me nog het meeste verbaast aan de kuur is dat je je in 12 dagen zo totaal anders kunt voelen! Echt niet normaal! Ik bruis van de energie, slaap lekker, hoef s ’nachts minder vaak te plassen, buik en taille zijn minder, benen niet gemeten maar volgens mij ook minder, geen opgeblazen gevoel meer, geen honger, geen trek in zoet, ik voel me frisser, fitter en slanker. HEERLIJK!!!

 

Hier nog even de resultaten op een rij: Gewicht – 4.6 kilo (en alles vet, dus geen vocht verloren!) Taille – 5.5 cm, Buik – 5.5 cm
En vergeet niet dat dit dus in 12 dagen behaald is. En niet met potjes, shakes of pilletjes maar door gezonde voeding : )

 

In de ochtend bv een heerlijke smoothie of yoghurt met fruit, in de middag kiembrood met salade, tussendoor een heerlijke uiensoep, en in de avond krieltjes met zalm en broccoli. Dit is zomaar een dag uit de kuur van wat ik gegeten heb. Je kunt bijvoorbeeld ook in de ochtend met brood beginnen. Het is hoe jij het wilt. Je kunt een vast programma volgen maar ik heb een eigen keuze gemaakt uit een boekje met alle voeding die toegestaan is. Dit kan dus ook. En het is echt goed te doen!

 

Waar ik het meeste blij mee ben? Mijn lichaam gaf ik voor de kuur een 4. Moe, futloos, opgeblazen gevoel, geen energie en dit terwijl ik toch bijna dagelijks deed sporten, minimaal 10 duizend stappen per dag maakte, voldoende sliep en redelijk gezond at.

 

Nu geef ik mijn lichaam een 8!! Ik ben super blij met deze vooruitgang!

 

♡ Klantje Diplan Studio - Ook ik kreeg eind december de mail van Diplan over hun nieuwe aanbieding revive, een detox kuur van 10 dagen. Na het lezen van de mail was ik eerst wat sceptisch maar ik kon het toch niet loslaten dus heb Bianca een mail gestuurd voor meer info. Mijn lichaam en ikzelf hadden ff weer een boost nodig en ik besloot een afspraak te maken met Bianca op 2 januari. Ik wilde dan ook meteen starten in het nieuwe jaar. Nu 12 dagen later ben ik zo blij dat ik die stap gezet heb. De kuur is goed te doen, je krijgt voldoende afwisseling in je eten. Ik voelde na een paar dagen al verschil in mijn kleding dus dat gaf nog meer stimulans om door te gaan. Ik voelde me goed, had ook regelmatig via de app contact met Bianca. Op dag 8 kreeg ik een enorme dip, geen energie, duizelig, voelde me echt niet goed. Bianca geappt en die vertelde dat dit erbij kon horen, mijn lichaam was afvalstoffen af aan het scheiden, en inderdaad de volgende dag voelde ik me alweer een stuk beter. Spannend dag 12 het weeg en meet moment. Die ochtend keek ik in de spiegel en dacht, jeetje ik zie er eigenlijk best goed uit, dit had ik al lange tijd niet meer over mezelf gezegd. Ben trots op mijn behaalde resultaten -5.4kg waarvan 4.4kg vet, taille -3.5cm en buik -6cm. Voor ik starten met de kuur gaf ik mezelf een kleine 6, nu na de kuur geef ik mezelf een dikke 8. Dit was de boost die ik nodig had!!!!!