• half uur VacuStep = 2 uur sporten
  • VacuStep
  • Crosstrainer | Bike | Loopband | Ligfiets
  • Op Afspraak + Onbemand

Hyalu & Capture 21 Pro (B2B)

Hyalu 21 Pro 

Voorziet het lichaam van de nodige bouwstenen om de natuurlijke balans van collageen in de huid te herstellen. Onze formulie die bestaat uit 5 ingedienten, vecht tegen het verouderen van de huid door deze te hydrateren en de aanmaak van hyaluronzuur een boost te geven. Met Hyalu 21 Pro keert het jonge uitzicht vn de huid terug en wordt de zachtheid, elasticiteit, glans en textuur aanzienelijk verbetert.

 

Het duurt 21 dagen om een gezonde gewoonte op te bouwen, zo bevat een doos hyalu 21 Po evenveel dosissen. De handige 25 ml shots kan je kwijt in een handtas, zodat je ze kan innemen wanneer je wil (1/dag!). Na 21 dagen zal je huid al soepeler, zachter, jonger en minder droog aanvoelen. Daarnaast helpt onze formule ook tegen opbouw van cellulite, geeft glans aan je haar en nagels en verstevigt je gewrichten.

Capture 21 Pro

 Is vet- en koolhydratenvanger. Dat wil zeggen dat, bij het innemen van een dosis voor een grote maaltijd, je de opname van vetten en koolhydraten kan beperken. De formule is uiterst effectief wanneer ze ingenomen wordt voor een maaltijd die veel vetten of koolhydraten bevat. Capture 21 Pro is ideaal voor mensen die letten op de hoeveelheid calorien die ze eten of die een keto-dieet volgen.

 

Naaast het opvangen en vetten en koolhydraten dempt. Capture 21 Pro lichtjes je eetlust. Zo is het eenvoudiger om je calorie-inname in het oog te houden en niet te veel te eten. Capture 21 Pro is daaro iedeaal om aan te bieden icm voedingsadvies, zeker aan klanten die voor de eerste keer een uitgestippeld dieet volgen.

Waar mag het heen verzonden worden?

Door het formulier in te vullen kunnen wij je aanvraag sneller doorlopen, * bij akkoord nemen wij contact op.