• 28 minuten p/sessie
  • Infrarood
  • VacuStep
  • Crosstrainer | Bike | Loopband | Ligfiets
  • Op Afspraak + Onbemand

VacuStep ®

Met trainen in de VacuStep zijn de centimters er zo af!

 

 Ook stimuleert het de doorbloeding voor een goede vetverbranding

  Centimeterverlies op de buik, billen en benen

  Optimale vermindering van cellulite

  Verbetert de conditie

  Slanker en strakker figuur

  Betere afvoer van het vocht en de afvalstoffen

  Met weinig inspanning een optimaal resultaat

  Uitermate geschikt voor mensen met fibromylagie en reuma.

✓  Met Infrarood in een sessie een beter & sneller resultaat.

✓  In 20 sessies á 28 minuten  (staat aan 2 uur sporten)


VacuStep® STARTkuur

Een VacuStep ® STARTkuur bestaat uit 20 ritten van 28 minuten. Per sessie ga je trainen in een afgesloten cabine waar je onderlichaam zich in onderdruk bevindt. Dus eigenlijk vacuüm gezogen wordt. Dit zorgt ervoor dat de vetcellen hun vet makkelijker afgeven en afvoeren. Tevens wordt door de betere doorbloeding ook je cellulitis aangepakt.   

 

De kracht bij een STARTkuur is dat je zo vaak mogelijk per week komt trainen. Voor het beste resultaat 5 x per week maar zeker minimaal 3 xper week. Met 5 sessies per week ben je in 4 weken klaar en bij minimaal 3 x pwk binnen 7 weken. Iedere kuur heeft een einddatum. Dit is om het resultaat te waarborgen.

 

Het is ook mogelijk om 2 x p/wk te komen maar dan kan het zijn dat het resultaat wat langer op zich laat wachten en een Vervolgkuur nodig is. Dit heeft met verschillende factoren te maken. Vraag naar deze voorwaarden. En dit is alleen mogelijk indien het vooraf is aangegeven.

 

De VacuStep training combineer je het best met een gezonde en evenwichtige voeding. Voor de training eet je 1u/1,5 uur ervoor koolhydraten en na de training eet je een eiwitrijke voeding. Advies is 6 x per dag eten ( ontbijt - tussendoor - lunch - tussendoor - avondeten - tussendoor) en genoeg water drinken. (2 liter)

X GEEN ALCOHOL  tijdens de kuur voor het beste resultaat!


Extra voordelen van infrarood icm VacuStep training:

✓  zorgt voor en ondersteund gewichtsverlies
✓  versterkt je bloedcirculatie

✓  reinigt je huidverwijderd afvalstoffen

✓  geeft je een gezonde kleur

✓  vermindert spanning & stressverschijnselen

✓  verhoogt je weerstand
✓  voorkomt en verlicht verkoudheid en griep

✓  warmt je spieren op

✓  verhoogt je metabolisme

✓  werkt heilzaam bij lipoedeem, Fibromyalgie,

    rusteloze benen, gewricht- en spierpijnen.

 

In iedere VacuStep zit INFRAROOD!

Hiermee bereik je tijdens je sessie een beter & sneller resultaat.


Contra-Indicaties: Bij één van de onderstaande klachten/ aandoeningen wordt het gebruik van de VacuStep ten strengste afgeraden: X  hartklachten en/of pacemaker; X  trombose en/of bloedvatontsteking;  epilepsie; X  zwangerschap X  (ernstige) astma; (evt wel mogelijk met toestemming van een arts); X  extreme lage of hoge bloeddruk; (evt wel mogelijk met toestemming van een arts);  extreme spataderen (evt wel mogelijk met toestemming van een arts); Bij twijfel, raadpleeg altijd eerst je arts. 


EXTRA OPTIE!

Wil je meer uit je kuur halen en gaan voor een total body workout! Maak dan gebruik van de Sport App tijdens je VacuStep kuur. Hier kun je vanuit thuis op ieder moment van de dag oefeningen doen.

 

Met deze optie ontvang je 2 programma's voor thuis met oefeningen voor je armen en de rest van je bovenlichaam. Met en zonder gewichten.


VacuStep® opties

VacuStep® met Crosstrainer 

De voordelen van de elliptische trainer, die geïntegreerd is in de VacuStep: In tegenstelling tot veel andere sport  toestellen, train je door de elliptische trainer alleen het onderste gedeelte van het lichaam en activeer je het vetverbrandingsproces met groot effect in de probleemzones. De verticale positie in de VacuStep zorgt een optimale doorbloeding. De natuurlijke ellipsvormige beweging beschermt de gewrichten en de rest van het lichaam. Vanaf de eerste cross-sessie ziet u al resultaat!


VacuStep® met Fiets 

De voordelen van de fiets. Een hometrainer die geïntegreerd is in de VacuStep. De VacuStep met fiets geeft door zijn unieke combinatie van een rustige en lichte beweging in een vacuümruimte direct een optimale doorbloeding van de probleemzones, zoals buik, billen en benen. Speciaal voor mensen die om een bepaalde reden geen gebruik kunnen of willen maken van een VacuStep met crosstrainer. Deze optie is goed bij een slechte conditie, fibromyalgie, lage rugpijn, bekkeninstabiliteit & pijnlijke gewrichten.


NIEUW @ Vacustep Studio Geldrop

VacuStep® met Loopband

Ook is er nu de VacuStep Loopband. Een Loopband die geïntegreerd is in de VacuStep. Het loopvlak kan ook schuin omhoog. Het is net alsof je in de bergen loopt wanneer je gebruik maakt van deze functie. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat een loopband met helling erg effectief is om mee af te vallen door middel van wandelen.

extra opties: Infrarood, Collageenlampen; vertraagt ​​het huidverouderingsproces en voor behandeling van verschillende huidaandoeningen. Aromatherapie; verbetering van je weerstand, kalmeert je en vermindert stress. Chromotherapie (kleurentherapie) ; heilzame werking op je lichaam, het kalmeert je, geeft je een energieboost en geeft je vitale krachten. Ionisatie; heeft een therapeutisch effect op ons lichaam en verlicht symptomen van astma, allergieën en hoge bloeddruk. Virtuele training: 7 routes door besneeuwde bergen, een woestijn of een Aziatisch bamboebos rennen. Virtual reality verhoogt de interactiviteit van de training op de loopband en maakt het meer meeslepend.


VacuStep® met Ligfiets

Ook is er nu de VacuStep Ligfiets. Het grote voordeel is dat je met een ligfiets de hamstrings, buik-, bil- en heupspieren extra traint vergeleken met een normale hometrainer. Natuurlijk zijn de beenspieren despierendie voornamelijk gebruikt worden tijdens het trainen met een ligfiets. En extra comfortabele door de extra ondersteuning in de rug

extra opties: Infrarood, Collageenlampen; vertraagt ​​het huidverouderingsproces en voor behandeling van verschillende huidaandoeningen. Aromatherapie; verbetering van je weerstand, kalmeert je en vermindert stress. Chromotherapie (kleurentherapie) ; heilzame werking op je lichaam, het kalmeert je, geeft je een energieboost en geeft je vitale krachten. Ionisatie; heeft een therapeutisch effect op ons lichaam en verlicht symptomen van astma, allergieën en hoge bloeddruk. Virtuele training: Onze virtuele workout brengt je overal ter wereld. Momenteel kan elke gebruiker een van de 7 routes kiezen. Met sneeuw bedekte bergen, een woestijn of een Aziatisch bamboebos - dit alles binnen handbereik dankzij virtual reality. Het maakt je training ook leuker, wat betekent dat je het sneller zult herhalen!


VacuStep® Massage Roller

Extra contouring, verstrakking en versmalling van het lichaam. De massageroller voor het hele lichaam herstelt, versterkt en activeert het lymfestelsel en de bloedsomloop. Het resultaat dat je behaalt, is lichaamsvorming, Shapen van de gewenste lichaamscurven, verbeterde stofwisseling en zichtbaar anti-cellulitis effect. Na elke sessie met de rollshaper voel je lichter, flexibeler en energieker. De rollende delen verdelen en maken het vet los. Hierdoor krijg je een betere vetverbranding icm De VacuStep (Vacuum)


extra opties: + Infrarood. Advies is gemiddeld 10 behandelingen 1/2 keer per week voor het beste resultaat.


VacuStep® VERVOLGkuur

Met elke sessie verbeter je de doorbloeding van je huid en weefsels, na de kuur van 20 sessies blijft de doorbloeding nog ongeveer 3-6 maanden optimaal.

 

Om je resultaten te behouden is het aan te raden deze 1 á 2 keer per week te onderhouden met VacuStep. I

 

ndien je nog meer resultaat wil bereiken is het prima om aansluitend nog een extra kuur van 20 sessies te volgen.

 

Hulp nodig? Let me know en dan kijken we samen naar de opties.


VacuStep® enkele voor en na foto's van klanten.


Boek nu je afspraak voor een Proefles


Meer opties:

Een eerste stap naar een gezond lichaam en gezonde geest. Revive zorgt ervoor dat je lichaam vrij is van toxines of afvalstoffen. Daardoor is het makkelijker om af te slanken. De basis kuur duurt 10 dagen.

 

Super icm VacuStep voor extra gewichtsverlies. Interesse? Let us know.

Click & drink supplementen. Extra ondersteuning voor bij het afvallen.

 

Voor meer info kun je terecht in de studio of let us know.

Heerlijk om tijdens en na je workout, je gezicht droog te deppen met een handdoek die fantastisch ruikt? We 💚 it!

We werken uitsluitend op afspraak. Afspraken; In geval van verhindering word je verzocht daarvan 48 uur tevoren bericht te geven, anders wordt de sessie in rekening gebracht.