• 28 minuten p/sessie
  • VacuStep
  • TFM Sportcabine
  • Revive by Restart Detox
  • Pro10 dieet

VacuStep


Met trainen in de VacuStep zijn de centimters er zo af!

 

 Ook stimuleert het de doorbloeding voor een goede vetverbranding

  Centimeterverlies op de buik, billen en benen

  Optimale vermindering van cellulite

  Verbetert de conditie

  Slanker en strakker figuur

  Betere afvoer van het vocht en de afvalstoffen

  Met weinig inspanning een optimaal resultaat

  Uitermate geschikt voor mensen met fibromylagie en reuma.

✓  Met Infrarood in een sessie een beter & sneller resultaat.

✓  In 20 sessies á 28 minuten 


VacuStep startkuur

Een VacuStep STARTkuur bestaat uit 20 sessies van 28 minuten. Per sessie ga je trainen in een afgesloten cabine waar je onderlichaam zich in onderdruk bevindt. Dus eigenlijk vacuüm gezogen wordt. Dit zorgt ervoor dat de vetcellen hun vet makkelijker afgeven en afvoeren. Tevens wordt door de betere doorbloeding ook je cellulitis aangepakt.   

 

Het is de bedoeling bij een STARTkuur dat je zo vaak mogelijk per week komt trainen. Voor het beste resultaat 5 x per week. Hiermee ben je binnen 4 weken klaar met een kuur en bij 3 x pwk binnen 7 weken. 

 

Het is ook mogelijk om 2 x p/wk te komen maar dan kan het zijn dat het resultaat wat langer op zich laat wachten en een Vervolgkuur nodig is. Dit heeft met verschillende factoren te maken. Vraag naar deze voorwaarden. En alleen mogelijk indien het vooraf is aangegeven.

 

De VacuStep training combineer je het best met een gezonde en evenwichtige voeding. Voor de training eet je 1u/1,5 uur ervoor koolhydraten en na de training eet je een eiwitrijke voeding. 

X GEEN ALCOHOL  tijdens de kuur voor het beste resultaat!


Na een kuur

Met elke sessie verbeter je de doorbloeding van je huid en weefsels, na de kuur van 20 sessies blijft de doorbloeding nog ong. 3-6 maanden optimaal. Om je resultaten te behouden is het aan te raden deze 1 á 2 keer per week te onderhouden. Indien je nog meer resultaat wil bereiken is het prima om aansluitend nog een extra kuur van 20 sessies te volgen.


VacuStep met Crosstrainer & Fiets

De voordelen van de elliptische trainer, die geïntegreerd is in de VacuStep: In tegenstelling tot veel andere sport  toestellen, train je door de elliptische trainer alleen het onderste gedeelte van het lichaam en activeer je het vetverbrandingsproces met groot effect in de probleemzones. De verticale positie in de VacuStep zorgt een optimale doorbloeding. De natuurlijke ellipsvormige beweging beschermt de gewrichten en de rest van het lichaam. Vanaf de eerste cross-sessie ziet u al resultaat!

 

Ook is er nu de VacuBike. Een hometrainer die geïntegreerd is in de VacuStep. De VacuBike geeft door zijn unieke combinatie van een rustige en lichte beweging in een vacuümruimte direct een optimale doorbloeding van de probleemzones, zoals buik, billen en benen. Speciaal voor mensen die om een bepaalde reden geen gebruik kunnen of willen maken van een VacuStep met crosstrainer. VacuBike is goed bij een slechte conditie, fibromyalgie, lage rugpijn, bekkeninstabiliteit & pijnlijke gewrichten.


VacuStep met Infrarood

Voordelen van infrarood bij een VacuStep training:

✓  zorgt voor en ondersteund gewichtsverlies
✓  versterkt je bloedcirculatie

✓  reinigt je huidverwijderd afvalstoffen

✓  geeft je een gezonde kleur

✓  vermindert spanning & stressverschijnselen

✓  verhoogt je weerstand
✓  voorkomt en verlicht verkoudheid en griep

✓  warmt je spieren op

✓  verhoogt je metabolisme

✓  werkt heilzaam bij lipoedeem, Fibromyalgie,

    rusteloze benen, gewricht- en spierpijnen.

 

In iedere VacuStep zit INFRAROOD!

Hiermee bereik je tijdens je sessie een beter & sneller resultaat.


Interesse in een proefles?

Kom gerust een proefles doen om het bijzondere VacuStep gevoel te ervaren.

 

 

(Let op: check eerst de contra indicaties hieronder of je wel mag trainen in een VacuStep. Alleen nog beschikbaarheid voor de VacuStep om 10:00 / 10:30 of in de avond (flexibel)


Contra-Indicaties

Bij één van de onderstaande klachten/ aandoeningen wordt het gebruik van de VacuStep ten strengste afgeraden: X  hartklachten en/of pacemaker; X  trombose en/of bloedvatontsteking; 

epilepsie; X  zwangerschap X  (ernstige) astma; (evt wel mogelijk met toestemming van een arts); X  extreme lage of hoge bloeddruk; (evt wel mogelijk met toestemming van een arts);

extreme spataderen (evt wel mogelijk met toestemming van een arts); Bij twijfel, raadpleeg altijd eerst je arts. 


We werken uitsluitend op afspraak. Afspraken; In geval van verhindering word je verzocht daarvan 48 uur tevoren bericht te geven, anders wordt de sessie in rekening gebracht.