• 28 minuten p/sessie
  • Infrarood
  • VacuStep
  • Crosstrainer | Bike | Loopband | Ligfiets
  • Op Afspraak + Onbemand

Powerfit TFM cabine

De TFM (Thermo Fysische Methode) is gebaseerd op het doen van oefeningen in een snel tempo in de door infrarood verwarmde powerfit cabine. Het resultaat is een strakkerslanker & fitter figuur.

 

We hebben verschillende oefenprogramma's beschikbaar voor elke probleemzone die je wilt aanpakken 💚💪🏻 (Bovenlichaam / Onderlichaam).

 

Ook super icm VacuStep.


* inclusief foto's maken (indien gewenst) meting kan tegen een meerprijs. vraag naar de voorwaardenKlik hier om een tekst te typen.

TFM Cabine

De Thermo Fysische Methode is gebaseerd op algemeen aanvaarde principes uit de sportgeneeskunde, de fysiotherapie en voedingsleer. Bij deze behandelingen worden doelgerichte (figuurcorrectie) en medisch verantwoorde oefenprogramma's, gecombineerd met voedingsadvies en begeleiding. Het programma wordt afgestemd op gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd. De warme infraroodstraling werkt diep in op de spieren en voorkomt daarmee spierpijn. De doorbloeding wordt gestimuleerd en hierdoor wordt de afbraak van vetreservers geactiveerd. Het is een zeer geschikte methode om verslapte huid weer in shape te krijgen. Bovendien wordt tijdens de training de rug en de gewrichten ontzien, doordat de oefeningen liggend worden uitgevoerd. Dit in combinatie met de warmte van de cabine zorgt ervoor dat de TFM methode ook zeer geschikt is voor personen met allerlei gewrichtsklachten, zoals bijv. fibromyalgie, reumatische klachten en knie- of rugklachten.


Intakegesprek

Voordat je kan starten met de TFM kuur plannen wij eerst een intakegesprek in.Tijdens dit gesprek bespreken wij je persoonlijke wensen & doelen,maken we een figuur-en weeganalyse. Op basis van conditie,leeftijd & gezondheid stellen wij een individueel behandelplan met je op.


De behandeling

Op basis van de intake wordt vastgesteld wat voor jou het beste voedings- en trainingsprogramma is. Na 10 trainingen volgt er opnieuw een lichaamsomvang meting. Aan de hand hiervan wordt weer een volgend trainingsprogramma vastgesteld. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd progressie blijft behalen!

 

Tijdens het trainen voer je actief oefeningen uit in de TFM Sportcabine. In de cabine ligt een tablet waarop het programma en de oefeningen staan. De oefeningen zijn niet zwaar en zijn afgestemd op jouw lichamelijke conditie. Indien gewenst kunnen we de oefeningen verzwaren met gewichtjes. De oefeningen worden veelal liggend of zittend uitgevoerd. Hierdoor wordt jouw rug en jouw gewrichten ontzien van zware druk. Dit in combinatie met de warme infraroodstraling maakt het sporten in de TFM Sportcabines ideaal voor blessuregevoelige personen of personen met gewrichtsklachten. Ook voor personen die zich niet op hun gemak voelen in een drukke sportschool is het trainen in onze TFM Sportcabines een rustige en vertrouwde manier om aan jouw lichaam en kracht te werken. 

 

Om het mooiste resultaat te behalen, wordt de TFM behandeling als een kuur aangeboden. De kuur bestaat uit Startkuur van 20 sessies waarnaar je kunt kiezen voor 10 of 20 trainingen. Voor een goed resultaat is het noodzakelijk dat je minimaal 2 keer per week komt trainen en maximaal 3 keer per week. Elke training duurt 28 minuten en wordt op afspraak ingepland.


Interesse?

Contra-Indicaties