• 28 minuten p/sessie
  • VacuStep
  • TFM Sportcabine
  • Revive by Restart Detox
  • Pro10 dieet

Recepten Pro10


Tortillacup met kip en salsa van tomaat

Ingrediënten 2 pers. 

  •  100 g kipfilet (4 stuks kleine filets)
  •  1 wrap (Pro10)
  •  ¼ Iceberg sla
  •  2 tomaten
  •  1 teentje knoflook
  •  ½ sjalot
  •  4 blaadjes koriander

Bereidingswijze

1) Neem een vuurvaste kom, bestrijk met wat olijfolie en plaats de wrap in de kom. Plaats 8 min. in een voorverwarmde oven van 180°. Haal uit de oven en plaats even opzij.

2) Plaats een pan op het vuur met één eetlepel olijfolie. Kruid de kipfilet en bak langs beide zijden goudbruin (1,5 min. per zijde). Snij de filets schuin in twee en houd even opzij.

3) Snijd de tomaat in kwarten en ontdoe van de zaden. Snijd vervolgens in kleine blokjes en plaats in een kom.

4) Kuis de sjalot en het teentje knoflook, snijd in twee en versnipper fijn. Voeg nu alles bij de tomatenblokjes.

5) Versnipper nu ook de koriander en voeg toe aan de kom. Werk af met 2 eetlepels olijfolie een paar druppels citroensap, kruid met peper en zout en laat alles 30 min. intrekken.

6) Neem ¼ icebergsla en snijd deze in repen. Vul de wrap met de sla en ½ van de tomatensalsa. Schik er nu de 4 stukken kipfilets op werk af met wat koriander.


Dipsaus Pico de gallo (+/- 8 pers.)

Ingrediënten 

  • 4 grote rijpe tomaten 
  • 1 kleine witte ui 
  • 1 medium chilipeper (groen)
  • ¼ kop limoensap 
  • ¾ eetlepel fijn zeezout 
  • koriander

Bereidingswijze

Kuis de ui, snijd overlangs en hak alles fijn. Leg opzij in een kopje.Verwijder de vliezen en de zaden van de chilipeper en hak eveneens fijn.

Neem een kom (middelmaat) en voeg de ui, de chilipeper, het limoensap en het zeezout toe. Laat het geheel marineren gedurende ± 5 min.

Neem ondertussen de koriander en hak voorzichtig fijn om ongeveer ½ kop te vullen.

Was de tomaten, snijd in kwarten en verwijder de zaden. Snijd nu de kwarten in kleine blokjes.

Voeg deze blokjes en de koriander toe aan de kom en meng tot een homogeen geheel.Voor een optimale smaak laat je dit alles 15 min. marineren in de koelkast.

Open een pakje nacho van pro10 et voilà...


Detox water met appel en kaneel

Ingrediënten 

  • 3 zoete appels 
  • 3 kaneelstokjes
  • ijsblokjes

Bereidingswijze: Detox drank

Vul je waterkan met water op kamer temperatuur.

Was en snij je appels in dunne partjes (zodat het in je waterkan past!)

Voeg de appels en kaneelstokjes (of 2 eetlepels kaneelpoeder) toe aan je waterkan.

Roer goed door en voeg als laatst de ijsblokjes toe.

Liever een verfrissend watertje? Kies dan voor komkommer - munt - limoen.