• 28 minuten p/sessie
  • Infrarood
  • VacuStep
  • Crosstrainer | Bike | Loopband | Ligfiets
  • Op Afspraak + Onbemand

Aromatherapie


De kracht van aromatherapie is iets geweldigs en we zijn blij dat we de voordelen ervan kunnen delen, zodat je kunt genieten van een meer evenwichtige, positieve en gezondere levensstijl!

Wij noemen het graag ‘natuur in een fles’. Geïnspireerd door deze prachtige diversiteit van de natuur, hebben we een reeks aromatherapie-melanges , harmonieus gemengd om wonderen te doen voor ons welzijn, of dit nu gaat om vertragen, een boost van energie of een goede nachtrust. 
 

Keuze uit:

Lavendel

Lavendel olie heeft een genezende en zuiverende werking, schenkt liefde en tederheid.
- Stimuleert het denken en ontspant de zenuwen.
- helpt bij slapeloosheid, bewusteloosheid, vermoeidheid, depressies, paniek en hysterische toestanden.
- heeft een positieve uitwerking op alle chakra's en heeft ze zowel een kalmerend als een energetiserend effect.


Pepermunt 

- Is een geweldige stimulans, geeft energie en verfrist, wekt creativiteit en verbetert het zelfrespect.
- Helpt pijn, spierongemakken te verlichten en vermoeidheid te verminderen.
- Bovendien werkt het als een tonicum en verbetert het de bloedsomloop.


- Hartchakra

Als je op een reis van zelfontdekking bent, zal onze Heart Chakra Diffuser Blend je creatieve sappen helpen stromen en je creativiteit naar een hoger niveau tillen.

- De nootachtige, houtachtige geur van cederhout is warm en ontspannend. Het aardende aroma verlicht spanning, verheldert de geest en verbetert de concentratie...
- Aards, warm en houtachtig met een zoete ondertoon, wierook vermindert angstgevoelens en verheft de geest. Stel je voor dat je door een stil dennenbos loopt, de droge naalden onder je voeten voelt en de rust en kalmte inademt...
- Juniper brengt balans en ontspanning. Een verrassende mix van fris en knapperig, houtachtig en kruidig, de ontgiftende eigenschappen zorgen ervoor dat je je kalm, geaard en geïnspireerd voelt.


- Active Life

De perfecte aromatherapie oppepper voor die dagen dat je spieren pijn doen en je gewrichten stijf zijn. Tijdens je training helpt deze pittige en luxueuze mix de spieren te ontspannen en spanning te verminderen.

- Eucalyptus maakt spanning los en verlicht pijnlijke spieren.
- Pepermunt verzacht en stimuleert.
- Grapefruit heft een vlagerige stemming op.


- Citrus Delight

Deze verfrissende mix barst van de essentiële oliën van zoete sinaasappel, grapefruit en bergamot en geeft je nieuwe energie en je emoties evenwichtiger...

- Citrusachtige zoete sinaasappel herleeft en verfrist ... zijn bedwelmende, fruitige aroma is een heerlijke stemmingsbooster.
- Opwekkende en verkwikkende, pittige grapefruit helpt de emoties in balans te brengen.
- Citroenachtig en geurig, bergamot verheft je geest en onderdrukt frustratie en vermoeidheid.


CONTRA-INDICATIES 
Je dient je er te allen tijde van bewust te zijn dat de aromatherapie geen directe (lichamelijke) genezing kan brengen. Bij lichamelijke of geestelijke klachten moet je eerst bij de huisart geweest  zijn.