• half uur VacuStep = 2 uur sporten
  • VacuStep
  • Crosstrainer | Bike | Loopband |
  • Op Afspraak + Onbemand

Herken je dit?

✓ Het sporten neemt teveel tijd in beslag.

✓ Je haalt niet het resultaat in de sportschool dat je graag zou willen behalen.

✓ Ondertussen heb je al verschillende diëten geprobeerd.

✓ Je bent niet happy met je love handles of de vetrolletjes op je rug. 

✓ Geen conditie. 

✓ Last van een sinaasappelhuid.

✓ Lichamelijke klachten zoals vocht vasthouden, fibromyalgie of Reuma?

VacuStep is dé oplossing!

 


Hoe werkt de VacuStep precies?

Je krijgt een speciaal neopreen rokje aan over je (korte) sportbroek zodat de onderdruk in de VacuStep zijn werk kan doen. Dit zorgt ervoor dat de bloedvaten onder lichte spanning komen te staan waardoor er meer ruimte is om het bloed, afvalstoffen en vetten terug in de aders te laten circuleren. Hierdoor verlies je centimeters en krijg je een 🍑 zacht huidje 💚 en nog veel meer voordelen.


Dit doe je voor 28 minuten per sessie. Advies is minimaal 3 tot 5 x per week. Dan ben je binnen 4 tot 7 weken klaar met een kuur van 20 sessies. 

 

Fitter worden of plaatselijk afvallen en vet verbranden bij de buik, billen & benen door te sporten in een cabine op een aangepaste crosstrainer , fiets , loopband of ligfiets terwijl je vacuüm wordt gezogen.  


Hoeveel kost
een VacuStep kuur?

 

VACUSTEP KUUR
VacuStep Crosstrainer / VacuStep Fiets

VACUSTEP KUUR EXCLUSIVE 
VacuStep Loopband

Prijs € 227
20 ritten
+ infrarood
+ weging / foto
+ coaching
+ basis voedingsadvies
3 maanden geldig
flexibel inzetbaar
betaling vooraf
Prijs € 277
20 ritten
+ infrarood
+ ionisatie
+ virtuele training
+ weging / foto
+ coaching
+ basis voedingsadvies
3 maanden geldig
flexibel inzetbaar
betaling vooraf

Extra opties mogelijk tegen meerprijs

chromotherapie - aromatherapie 


Enkele voor en na foto's van klanten.


Veelgestelde Vragen

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN VACUSTEP?

Met trainen in de VacuStep zijn de centimters er zo af! 

 Ook stimuleert het de doorbloeding voor een goede vetverbranding,   Centimeterverlies op de buik, billen en benen,   Optimale vermindering van cellulite,   Verbetert de conditie,   Slanker en strakker figuur,   Betere afvoer van het vocht en de afvalstoffen,   Met weinig inspanning een optimaal resultaat,   Uitermate geschikt voor mensen met fibromylagie en reuma., ✓  Met Infrarood in een sessie een beter & sneller resultaat, ✓  In 20 sessies á 28 minuten  (staat aan 2 uur sporten)


HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

Bij de VacuStep zijn gemiddeld 20 sessies nodig die je voor het beste resultaat. (Afhankelijk van de levenstijl) Vaak voor meer resultaat is een Vervolgkuur aan te raden om daarna evt door te gaan voor een ONDERHOUDkuur met sessies á 1 tot 2 x per week, meer mag ook. Daarom zijn ze ook alleen maar in kuurvorm. Advies Massage Roller is gemiddeld 10-20 behandelingen 2 keer per week voor het beste resultaat.


WELKE APPARATEN ZIJN ER VAN DE VACUSTEP?

  • VacuStep® met Crosstrainer: De voordelen van de elliptische trainer, die geïntegreerd is in de VacuStep: In tegenstelling tot veel andere sport  toestellen, train je door de elliptische trainer alleen het onderste gedeelte van het lichaam en activeer je het vetverbrandingsproces met groot effect in de probleemzones. De verticale positie in de VacuStep zorgt een optimale doorbloeding. De natuurlijke ellipsvormige beweging beschermt de gewrichten en de rest van het lichaam. Vanaf de eerste cross-sessie ziet u al resultaat!
  • VacuStep® met Fiets : De voordelen van de fietsEen hometrainer die geïntegreerd is in de VacuStep. De VacuStep met fiets geeft door zijn unieke combinatie van een rustige en lichte beweging in een vacuümruimte direct een optimale doorbloeding van de probleemzones, zoals buik, billen en benen. Speciaal voor mensen die om een bepaalde reden geen gebruik kunnen of willen maken van een VacuStep met crosstrainer. Deze optie is goed bij een slechte conditie, fibromyalgie, lage rugpijn, bekkeninstabiliteit & pijnlijke gewrichten. 
  • VacuStep® met Loopband: Een Loopband die geïntegreerd is in de VacuStep. Het loopvlak kan ook schuin omhoog. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat een loopband met helling erg effectief is om mee af te vallen door middel van wandelen

WAT ZIJN DE NIEUWE EXTRA OPTIES?

  • Alleen bij de loopband:  Infrarood, Collageenlampen; vertraagt ​​het huidverouderingsproces en voor behandeling van verschillende huidaandoeningen. Aromatherapie; verbetering van je weerstand, kalmeert je en vermindert stress. Chromotherapie (kleurentherapie) ; heilzame werking op je lichaam, het kalmeert je, geeft je een energieboost en geeft je vitale krachten. Ionisatie; heeft een therapeutisch effect op ons lichaam en verlicht symptomen van astma, allergieën en hoge bloeddruk. Virtuele training:  Verhoogt de interactiviteit van de training en het maakt je training leuker, wat betekent dat je het sneller zult herhalen!
  • Crosstrainer & Fiets: Infrarood 
  • Massageroller: Infrarood icm Callogeenlampen + Chromotherappie 

WANNEER ZIE JE RESULTAAT?

Binnen enkele sessies kun je al verschil merken maar een kuur is het sterkst in het geheel en dat je hem binnen 4 tot 7 weken doorloopt. 


WAT DOE IK NA MIJN VACUSTEP KUUR? KAN IK STOPPEN OF MOET IK HET BIJHOUDEN?

Indien je de behandeling na je startkuur / vervolgkuur geheel staakt zal je lichaam weer langzaam terugvallen in de staat waarin hij zich bevond voor aanvang van de behandeling. Bij een gezonde voedingspatroon zal je het resultaat 3-6 maanden kunnen behouden.

Advies is daarom om 1-2 keer per week  gebruik te blijven maken van de VacuStep zodat het effect nog beter zichtbaar wordt en belangrijker je het resultaat blijft behouden of nog meer resultaat gaat krijgen. 


OP WELKE ZONE RICHT DE VACUSTEP ZICH?

Qua centimterverlies en huidverbetering, voornamelijk op het onderlichaam vanaf de taille. Focus ligt bij de 3 B's (Billen, Buik & Benen) Maar de VacuStep heeft ook invloed op het verbeteren van je conditie, admehaling, beter slapen, vocht afvoeren, spierpijn, gewrichtpijn en dat je lekkerder in je vel komt te zitten.


WERKT HET TEGEN CELLULITS?

Jazeker! Door de sterk verbeterde doorbloeding dmv het vacuum, wordt het onderliggende bindweefsel positief beïnvloed en afvalstoffen beter afgevoerd.


HOELANG DUURT 1 SESSIE?

VacuStep met crosstrainer en fiets, 28 min. VacuStep Exclusive met Loopband & Ligfiets 25 min. en de Massage Roller 15/30 min.


IS HET ZWAAR?

In het begin vanwege wat minder conditie kan het even wat zwaarder voelen maar na 2 sessies is dit zeker minder omdat je snel conditie opbouwt. Met de VacuStep train je met minimale inspanning maar je haalt er wel het maximale uit.


IK BEN NIET MOE NA EEN SESSIE, HEEFT HET DAN WEL RESULTAAT?

Jazeker! De vacuüm doet het meeste werk en daarnaast bouw je heel snel conditie op. 


VOORDEEL INFRAROOD?

In iedere VacuStep zit INFRAROODHiermee bereik je tijdens je sessie een beter & sneller resultaat.

Extra voordelen: ✓  zorgt voor en ondersteund gewichtsverlies, ✓  versterkt je bloedcirculatie, ✓  reinigt je huidverwijderd afvalstoffen, ✓  geeft je een gezonde kleur, ✓  vermindert spanning & stressverschijnselen, ✓  verhoogt je weerstand, ✓  voorkomt en verlicht verkoudheid en griep, ✓  warmt je spieren op, ✓  verhoogt je metabolisme, ✓  werkt heilzaam bij lipoedeem, Fibromyalgie,  ✓ rusteloze benen, gewricht- en spierpijnen.


WAAROM ZIJN ER SOMS MEERDERE BEHANDELINGEN NODIG VOORDAT IK RESULTAAT ZIE?

Soms heeft het ene lichaam meer tijd nodig dan de andere. Dit heeft met verschillende factoren te maken. (leeftijd, gezondheid, medicatie enz) De kuur van 20 behandelingen dient voor het beste resultaat in een periode van minimaal 4 tot 7 weken te worden doorlopen. Je maakt dus gemiddeld 3-5 maal per week gebruik van de VacuStep icm gebalanceerde voeding voor het beste resultaat. 


WAAROM SLANK IK AF, MAAR HEB IK NAUWELIJKS VERSCHIL OP DE WEEGSCHAAL?

Met de Vacustep verlies je centimters , vermindert je omvang. En terwijl je train bouw je spieren op en dit weegt zwaarder dan vet. Tegelijk kan het gewicht aan schommelingen te maken hebben met je voeding, hormonen, menstruatie, stoelgang , vocht vasthouden etc.


HOE VAAK PER WEEK MAG IK IN DE VACUSTEP?

Advies is minimaal 3-5 keer per week voor het beste resultaat , 2 keer kan ook voor een START - en VERVOLGKUUR.  Met onderhoud kan het van 1-5 keer in de week. 


IS DEZE METHODE VOOR ALLE LEEFTIJDEN?

Vanaf 16 tot ....het fysiek gewoon mogelijk is en mits er geen sprake is van de contra indicaties.


Zijn er Contra - Indicaties?

Bij één van de onderstaande klachten/ aandoeningen wordt het gebruik van de VacuStep ten strengste afgeraden:  hartklachten en/of pacemaker; trombose en/of bloedvatontsteking; epilepsie; zwangerschap,  (ernstige) astma; (evt wel mogelijk met toestemming van een arts);  extreme lage of hoge bloeddruk; (evt wel mogelijk met toestemming van een arts);  extreme spataderen (evt wel mogelijk met toestemming van een arts); Bij twijfel, raadpleeg altijd eerst je arts. 


Krijg ik ook voedingsadvies?

De VacuStep training combineer je het best met een gezonde en evenwichtige voeding. Voor de training eet je 1u/1,5 uur ervoor koolhydraten en na de training eet je een eiwitrijke voeding. Advies is 6 x per dag eten ( ontbijt - tussendoor - lunch - tussendoor - avondeten - tussendoor) en genoeg water drinken. (2 liter)

Wij geven geen op maat voedingsadvies. Je kan op onze site 2 formulieren downloaden wat wij voor en na een VacuStep sessie qua voeding adviseren. De tip is om een eetdagboek bij te houden en via een app tracken wat je per dag aan calorieën binnen krijgt.

Wel hebben we de REVIVE DETOX KUUR waarmee je weer op de rit komt met een gezonde voedingspatroon en tegelijk kan afvallen.


Mag ik gewoon wijn blijven drinken tijdens de kuur?

Als je heel graag centimeters wilt verliezen of een paar kiloś kwijt wilt raken dan is het drinken van alcohol dus niet verstandig voor je afval progressie. Doe je het toch dan kan het resultaat wat langer op zich wachten.


Moet ik nog sporten naast de kuur?

Wil je meer uit je kuur halen en gaan voor een total body workout! Dan adviseren wij het gebruik van onze Sport App tijdens je VacuStep kuur. Hier kun je vanuit thuis op ieder moment van de dag oefeningen doen. Zwaar trainen in e sportschool raden wij af tijdens de kuur.

Een sessie van een half uur in de VacuStep staat aan 2 uur sporten.


Boek nu je afspraak voor een Proefles